Vegyipar
A vegyipari könyvek megbízható szakmai alapot nyújtanak mindazok számára, akik a kémiai technológia, anyagvizsgálat, laboratóriumi gyakorlat vagy ipari vegyészet területén dolgoznak, tanulnak vagy oktatnak. A kiadványok célja, hogy rendszerezett ismereteket biztosítsanak a vegyipari folyamatok működéséről, a technológiai háttérről és a biztonsági előírásokról.
A kínálatban szereplő könyvek témái között megtalálhatók a szervetlen és szerves kémia, művelettan, analitikai módszerek, műszaki kémia, környezetvédelmi előírások, valamint az ipari berendezések és folyamatirányítás alapjai is. A művek szerzői tapasztalt vegyészek, mérnökök és oktatók, akik a gyakorlatban is jól hasznosítható tudásanyagot állítottak össze.
A vegyipari könyvek kiválóan használhatók szakképzésekben, felsőoktatásban, szakmai továbbképzéseken és ipari felhasználásra is. Céljuk, hogy elősegítsék a precíz, biztonságos és fenntartható vegyipari munkavégzést a különböző szakterületeken.