Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Szakmai élelmiszervizsgálat III.
Szakmai élelmiszervizsgálat III.
7.3 Eur

Szakmai élelmiszervizsgálat III.

Tartalom:

  • Élelmiszervizsgálat általános rész
  1. Minőség-ellenőrzési, minőségi-biztosítási alapismeretek
  2. A laboratóriumi alapismeretek
  3. Alapvető mérések
  4. Laboratóriumi alapműveletek
  5. Gravimetria
  6. Oldatkészítés
  7. Titrimetria
  8. Műszeres vizsgálatok
  9. Érzékszeri vizsgálatok
  • Pék szakmai vizsgálatok
  1. Mintavétel
  2. Érzékszervi vizsgálatok
  3. A liszt nedvességtartalmának meghatározása
  4. Térfogatos elemzésen alapuló vizsgálatok
  5. A liszt sikérvizsgálata
  6. A liszt vizsgálata sütéspróbával
  7. A liszt technológiai jellegű vizsgálatai
  8. A sütőélesztő felhajtóerő vizsgálata
  9. Sűrűségmérésen alapuló vizsgálatok
  10. A sütőipari késztermékek minőségi követelménye és vizsgálati módszerei
  11. Élelmiszertörvény - élelmiszerkönyv
  • Édesipari szakmai vizsgálatok
  1. Tömegmérésen alapuló vizsgálatok
  2. Térfogatos elemzésen alapuló vizsgálatok
  3. Kakaópor, csokoládémassza zsírtartalmának meghatározása alfa-bróm naftalinnal, Abbe féle refraktorméterrel
  4. Érzékszervi vizsgálatok
  • Cukoripari szakmai vizsgálatok
  1. Mintavétel
  2. Tömeg és sűrűségmérésen alapuló vizsgálatok
  3. Térfogatos elemzésen alapuló vizsgálatok
  4. Műszeres vizsgálatok
  5. Érzékszervi vizsgálatok
  6. A gyártmánykönyv
In stock   (2 db)
7.3 Eur
Bonus point : 0.1 Eur
Details

ISBN: Szm-503/III

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Székely Veronika, Dr. Nagyné Pomázi Erzsébet , Dr. Vajdáné Zajk Tamara, Csajághy Károly, Dr. Rigó Katalin

Info
Article No.
Szm-503-III
Csomagajánlatok
Similar products