Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Szakmai élelmiszervizsgálat II.
Szakmai élelmiszervizsgálat II.
7.3 Eur

Szakmai élelmiszervizsgálat II.

Tartalom:

  • Élelmiszervizsgálat általános rész
  1. Minőség-ellenőrzési, minőségi-biztosítási alapismeretek
  2. A laboratóriumi alapismeretek
  3. Alapvető mérések
  4. Laboratóriumi alapműveletek
  5. Gravimetria
  6. Oldatkészítés
  7. Titrimetria
  8. Műszeres vizsgálatok
  9. Érzékszeri vizsgálatok
  • Húsipari és baromfi-feldolgozóipari szakmai vizsgálatok
  1. A húsipar nyersanyagainak minősítése
  2. Marhahús, sertéshús, baromfihús, tojás és abból készült élelmiszeripari termékek laboratóriumi vizsgálata
  • Tartósítóipari szakmai vizsgálatok
  1. Tömegmérésen alapuló vizsgálatok
  2. Térfogatos elemzésen alapuló vizsgálatok
  3. Műszeres vizsgálatok
  4. Érzékszervi vizsgálatok

Oldalszám: 187

7.3 Eur
Bonus point : 0.1 Eur
Details
ISBN: Szm-503/II

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Székely Veronika, Balogh Gáborné, Horváth Margit
Info
Article No.
Szm-503-II
Csomagajánlatok
Similar products