A termék gyártója 2024.12.11.-2025.01.15-ig zárva tart, ezért amennyiben nincs raktáron, úgy a beszerzését csak ezt követően tudjuk megkezdeni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!
Tartalom:
- Élelmiszervizsgálat általános rész
- Minőség-ellenőrzési, minőségi-biztosítási alapismeretek
- A laboratóriumi alapismeretek
- Alapvető mérések
- Laboratóriumi alapműveletek
- Gravimetria
- Oldatkészítés
- Titrimetria
- Műszeres vizsgálatok
- Érzékszeri vizsgálatok
- Borász szakmai vizsgálatok
- Mintavétel
- Tömegmérésen alapuló vizsgálatok
- A térfogatos elemzésen alapuló vizsgálatok
- Vegyes vizsgálatok
- Mikrobiológiai vizsgálatok
- Érzékszervi vizsgálatok
- Sörgyártó szakmai vizsgálatok
- Nyersanyagvizsgálatok
- Gyártásközi vizsgálatok
- Sörvizsgálatok
- Palackmosó víz lúgosságának meghatározása
- Szeszipari (erjedésipari) szakmai vizsgálatok
- Mintavétel és tételminősítés az erjedésiparban
- Az élesztőgyártási vizsgálatok
- Szeszgyártási vizsgálatok
- Szeszesital gyártási vizsgálatok
- A keményítőgyártási vizsgálatok
- Üdítőital gyártás minőségellenőrzése
Oldalszám: 227