Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Szakmai élelmiszervizsgálat I.
Szakmai élelmiszervizsgálat I.
7.3 Eur

Szakmai élelmiszervizsgálat I.

Tartalom:

  • Élelmiszervizsgálat általános rész
    1. Minőség-ellenőrzési, minőségi-biztosítási alapismeretek
    2. A laboratóriumi alapismeretek
    3. Alapvető mérések
    4. Laboratóriumi alapműveletek
    5. Gravimetria
    6. Oldatkészítés
    7. Titrimetria
    8. Műszeres vizsgálatok
    9. Érzékszeri vizsgálatok
    • Borász szakmai vizsgálatok
    1. Mintavétel
    2. Tömegmérésen alapuló vizsgálatok
    3. A térfogatos elemzésen alapuló vizsgálatok
    4. Vegyes vizsgálatok
    5. Mikrobiológiai vizsgálatok
    6. Érzékszervi vizsgálatok
    • Sörgyártó szakmai vizsgálatok
    1. Nyersanyagvizsgálatok
    2. Gyártásközi vizsgálatok
    3. Sörvizsgálatok
    4. Palackmosó víz lúgosságának meghatározása
    • Szeszipari (erjedésipari) szakmai vizsgálatok
    1. Mintavétel és tételminősítés az erjedésiparban
    2. Az élesztőgyártási vizsgálatok
    3. Szeszgyártási vizsgálatok
    4. Szeszesital gyártási vizsgálatok
    5. A keményítőgyártási vizsgálatok
    6. Üdítőital gyártás minőségellenőrzése

    Oldalszám: 227

    7.3 Eur
    Bonus point : 0.1 Eur
    Details
    ISBN: Szm-503/I

     

    Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

     

    Szerző: Székely Veronika, Dr. Gazdag László
    Info
    Article No.
    Szm-503-I
    Csomagajánlatok
    Similar products