Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
8.4 Eur

Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei

Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, berendezéseinek használata, rendeltetése tananyagelemek elméleti, elméletigényes gyakorlati és gyakorlati óráihoz. Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.
8.4 Eur
Bonus point : 0.2 Eur
Details
ISBN: 9789631660722

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Pető Gyula

 

Raktári szám: MK-6072-2
Info
Article No.
MK-6072-2
Csomagajánlatok
Similar products