Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

A gasztronómia alapjai
A gasztronómia alapjai
18.7 Eur

A gasztronómia alapjai

A termék ünnepek előtti kiszolgálását a beszállító leterheltsége miatt nem tudjuk garantálni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!

Megértésüket köszönjük!

A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével. Megismerkedhetnek a napjaink turizmusában és vendéglátásban kiemelt szerepet játszó gasztronómia fő területeivel: az ételek-italok elkészítésének, szervírozásának és fogyasztásának szabályaival, hazai tájegységeink kulináris sajátosságaival, a különböző nemzetek étkezési kultúrájával. Szerepelnek a könyvben az étkezésre vonatkozó vallási előírások, az ünnepekhez kapcsolódó étkezési szokások és az egymással harmonizáló menü- és italsorok összeállításnak szabályai. Külön hangsúlyt kapnak napjaink gasztroturizmusának kedvelt célpontjai, a hazai és az európai borvidékek, leghíresebb termékeik, borútjaik és gasztronómiai rendezvényeik, valamint az ugyancsak komoly turisztikai vonzerőt jelentő hungarikumok.
In stock   (1 db)
18.7 Eur
Bonus point : 0.4 Eur
Details
ISBN: 9789631666908

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Horváth Péter

 

Raktári szám: MK-5969
Info
Article No.
MK-5969
Betekintő oldalak
Csomagajánlatok
Similar products