Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
10.1 Eur

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

A termék ünnepek előtti kiszolgálását a beszállító leterheltsége miatt nem tudjuk garantálni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!

Megértésüket köszönjük!

Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris képzési és vizsgakövetelményeinek.
10.1 Eur
Bonus point : 0.2 Eur
Details
ISBN: 9789633370810

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Horváth Péter

 

Raktári szám: KP-2331
Info
Article No.
MK-5870
Betekintő oldalak
Csomagajánlatok
Similar products