Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

A cukrászati termelés alapjai
A cukrászati termelés alapjai
19.6 Eur

A cukrászati termelés alapjai

A termék ünnepek előtti kiszolgálását a beszállító leterheltsége miatt nem tudjuk garantálni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!

Megértésüket köszönjük!

A Cukrászati termelés alapjai című kötet a Turizmus-vendéglátás ágazat szakmáinak alapképzéséhez íródott azzal a céllal, hogy a szakmaválasztás előtt álló tanulók megismerjék a cukrászok tevékenységét, a szakmai előírásokat, a munkakörnyezetet, a berendezéseket, gépeket, eszközöket, nyersanyagokat, valamint a cukrászati félkész és késztermékek alapműveleteit. A tankönyv az ágazati alapoktatás szakmai követelményei és vizsgafeladatain kívül megalapozza a szakirányú oktatás szakmai követelményeit. Célja nemcsak az ágazati alapvizsgánál megadott konkrét vizsgatermékek előállításának megismertetése, hanem egy változatos terméksor elkészítése, gyúrt és kevert omlós, forrázott és felvert tészták, különböző töltelékek alkalmazásával. A termékek előállításának elsajátítását a könyv szöveges leírásain és színes ábráin kívül QR-kód leolvasásával megnyitható digitális melléklet és videófilmek is segítik.

A kiadvány fő témakörei: A cukrászszakma bemutatása; Elvárások, előírások a cukrászatban; Cukrászüzem beosztása; A cukrászat berendezései, gépei, kézi szerszámai; Cukrászati termékek nyersanyagai; Cukrászati termékkészítés alapműveletei; Cukrászati alapozó gyakorlatok; Termék- és szakkifejezés-mutató; QR-kód mellékletjegyzék; Szakmai kisszótár; Irodalomjegyzék
19.6 Eur
Bonus point : 0.4 Eur
Info
Article No.
MK-5814
Betekintő oldalak
Csomagajánlatok
Similar products