Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
28.0 Eur

Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

A termék ünnepek előtti kiszolgálását a beszállító leterheltsége miatt nem tudjuk garantálni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!

Megértésüket köszönjük!

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.
In stock   (1 db)
28.0 Eur
Bonus point : 0.6 Eur
Details
ISBN: 9789631665215

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Pető Gyula

 

Raktári szám: MK-5813
Info
Article No.
MK-5813
Csomagajánlatok
Similar products