A termék ünnepek előtti kiszolgálását a beszállító leterheltsége miatt nem tudjuk garantálni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!
Megértésüket köszönjük!
A kereskedelmi ismeretek tankönyvcsalád Élelmiszer- és vegyiáru-ismeret című kötete a 10028-16 követelménymodulhoz igazodva tartalmazza az élelmiszerek, a gyógynövények és a vegyi áruk elméleti ismereteit és az azokhoz szorosan kapcsolódó gyakorlati feladatokat. Az anyagot számos ábra, séma, táblázat és olvasmány egészíti ki. Minden árucsoportban részletezi a bolti árukezelés legfontosabb tudnivalóit (raktározás, csomagolás, páratartalom, hőmérséklet). A tananyag segítségével a tanulók elsajátíthatják a vevőközpontú szemléletet, így megalapozott szakértelemmel végezhetik az élelmiszerek, a gyógynövények és a háztartási vegyi áruk kezelését, forgalmazását.