Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Cukrászati ismeretek
Cukrászati ismeretek
28.0 Eur

Cukrászati ismeretek

A termék ünnepek előtti kiszolgálását a beszállító leterheltsége miatt nem tudjuk garantálni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!

Megértésüket köszönjük!

A könyv részletesen tárgyalja: - a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását, - a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását, - az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb. ), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással, - a fagylaltgyártást, - a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint - az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését.
In stock   (4 db)
28.0 Eur
Bonus point : 0.6 Eur
Details
ISBN: 9789633370629

 

Kiadói kód: KP-2321

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Kiss Rita
Info
Article No.
KP-2321
Betekintő oldalak
Csomagajánlatok
Similar products