A termék ünnepek előtti kiszolgálását a beszállító leterheltsége miatt nem tudjuk garantálni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!
Megértésüket köszönjük!
Az egyes fejezetek végigkísérik · az értékesítés színtereit és feltételeit, · a munkaszervezés és az üzemszervezés feladatait, · az üzleti kínálat megjelenítését, · a felszolgáláshoz kapcsolódó étel- és italismereti tudásanyagot, · az éttermitől eltérő értékesítési feladatokat, · a társas étkezésekkel és az üzemen kívüli értékesítéssel kapcsolatos teendőket, · a vallási szokásokkal és előírásokkal összefüggő speciális kínálatot. A kiadvány döntően szakmai ismeretanyagot tartalmaz, de mindenki talál benne érdekes tudnivalókat, aki fontosnak tartja a színvonalas vendéglátást és a családi-baráti körben elköltött ünnepi étket.