Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Felszolgáló ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás
Felszolgáló ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás
7.5 Eur

Felszolgáló ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás

Az egyes fejezetek végigkísérik · az értékesítés színtereit és feltételeit, · a munkaszervezés és az üzemszervezés feladatait, · az üzleti kínálat megjelenítését, · a felszolgáláshoz kapcsolódó étel- és italismereti tudásanyagot, · az éttermitől eltérő értékesítési feladatokat, · a társas étkezésekkel és az üzemen kívüli értékesítéssel kapcsolatos teendőket, · a vallási szokásokkal és előírásokkal összefüggő speciális kínálatot. A kiadvány döntően szakmai ismeretanyagot tartalmaz, de mindenki talál benne érdekes tudnivalókat, aki fontosnak tartja a színvonalas vendéglátást és a családi-baráti körben elköltött ünnepi étket.
7.5 Eur
Bonus point : 0.2 Eur
Details
ISBN: 9789633370346

 

Kiadói kód: KP-2271

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Török István János - Onódi Ferenc
Info
Article No.
KP-2271
Csomagajánlatok
Similar products