Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Ételkészítési ismeretek Letölthető melléklettel
Ételkészítési ismeretek Letölthető melléklettel
22.9 Eur

Ételkészítési ismeretek Letölthető melléklettel

A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az ételek tálalásáig: -?az ételkészítési tevékenység helyszíne, munkaterületei, -?a felhasználandó eszközök, gépek, berendezések, -?a kötelező higiéniai és balesetvédelmi előírások, -?a legfontosabb élelmi anyagok és azok tulajdonságai, -?a konkrét ételkészítési folyamatok az előkészítéstől az elkészítésen át a kiegészítő és befejező műveletekig. A letölthető melléklet több mint 700 recepttel egészíti ki a könyvet. Emellett alapanyag- és ételfotókkal, interaktív folyamatábrákkal, a kreativitást fejlesztő feladatokkal, olvasmányokkal, a legfontosabb szakmai kifejezéseket magyarázó fogalomtárral nyújt komoly segítséget a megszerzett tudásanyag elmélyítéséhez, gyakorlásához. A tananyag a hároméves szakácsképzéshez készült, de a gyakorló szakemberek és a sütést-főzést kedvelő érdeklődő nagyközönség számára is ajánlott.
In stock   (2 db)
22.9 Eur
Bonus point : 0.5 Eur
Details
ISBN: 9789633370667

 

Kiadói kód: KP-2270

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Lukács István - Oriskó Ferenc - Sándor Dénes - Zsolnay Gábor
Info
Article No.
KP-2270
Betekintő oldalak
Csomagajánlatok
Similar products