Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Mezőgazdasági kovács szakmai ismeretek I. (patkolókovács)
Mezőgazdasági kovács szakmai ismeretek I. (patkolókovács)
25.2 Eur

Mezőgazdasági kovács szakmai ismeretek I. (patkolókovács)

Tartalom:

  1. A ló törzsfejlődése
  2. Anatómia
  3. A ló mozgása
  4. Testfelépítés, küllemi bírálat
  5. Szabályos, szabálytalan lábállások, ujjvégtengely
  6. Sántaság
  7. Mérés ellenőrzése
  8. Fémek és ötvözeteik
  9. Gépészeti üzemanyagok
  10. Egyéb anyagok
  11. Fémek forgácsolása
  12. Fémek hidegalakítása
  13. Fémek melegalakítása - Kovácsolási alapismeretek
  14. A patkolókovács-műhely kialakítása, berendezése
  15. A kvácstűzhely és a kovácstűz
  16. A kovácsolás szerszámai
  17. A kovácsolás alapműveletei
  18. A kovácsolás szabályai
  19. Gépi kovácsolás
  20. A kovácsolás művelettervezése
  21. A patkó
  22. A patkó kovácsolása
  23. Patkolás
  24. Különleges patkolások
  25. A pata ápolása
  26. Hibás paták
  27. Patabetegségek, patasérülések
  28. A patkolási kiegészítők alkalmazásának okai
  29. Acélok és öntöttvasak hőkezelése
  30. Anyagvizsgálatok
  31. Oldhatatlan kötések
  32. Fémek korróziója
  33. A gépjavítás alapfogalmai
  34. Fogatos járművek javítása
  35. Alkatrészek felújítása kovácsolással

Oldalszám: 493

In stock   (1 db)
25.2 Eur
Bonus point : 0.5 Eur
Details
ISBN: G-379

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Dr. Burucs Balázs, Kocsis István, Megyeri László
Info
Article No.
G-379
Csomagajánlatok
Similar products