A termék gyártója 2024.12.11.-2025.01.15-ig zárva tart, ezért amennyiben nincs raktáron, úgy a beszerzését csak ezt követően tudjuk megkezdeni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!
Tartalom:
- Alapfogalmak
- Az élelmiszerekben előforduló mikroorganizmusok csoportosítása
- A mikroorganizmusok életfeltételei
- Az anyag és energiacsere enzimjei
- A mikroorganizmusok anyag- és energiacseréje
- A mikrobák felosztása tevékenységük alapján
- A mikroorganizmusok elleni védekezés elvei
- Mikrobiológiai vizsgálatok
- Mikrobiológiai eredetű ételmérgezések és ételfertőzések
- Az élelmiszer-higiénia általános kérdései
- Az élelmiszer-higiénia nemzetközi és hazai jogi szabályozása
- Az élelmiszer-higiénia nemzetközi és hazai szervei és intézményei
- Élelmiszer-technológiai higiénia
- Az egyes élelmiszeripari feldolgozó ágak higiéniai szempontból kritikus fázisai
Oldalszám: 172