Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Élelmiszer-Mikrobiológia, Élelmiszer-Higiénia
Élelmiszer-Mikrobiológia, Élelmiszer-Higiénia
5.6 Eur

Élelmiszer-Mikrobiológia, Élelmiszer-Higiénia

Tartalom:

  • Élelmiszer-mikrobiológia
  1. Alapfogalmak
  2. Az élelmiszerekben előforduló mikroorganizmusok csoportosítása
  3. A mikroorganizmusok életfeltételei
  4. Az anyag és energiacsere enzimjei
  5. A mikroorganizmusok anyag- és energiacseréje
  6. A mikrobák felosztása tevékenységük alapján
  7. A mikroorganizmusok elleni védekezés elvei
  8. Mikrobiológiai vizsgálatok
  9. Mikrobiológiai eredetű ételmérgezések és ételfertőzések
  • Élelmiszer-higiénia
  1. Az élelmiszer-higiénia általános kérdései
  2. Az élelmiszer-higiénia nemzetközi és hazai jogi szabályozása
  3. Az élelmiszer-higiénia nemzetközi és hazai szervei és intézményei
  4. Élelmiszer-technológiai higiénia
  5. Az egyes élelmiszeripari feldolgozó ágak higiéniai szempontból kritikus fázisai

Oldalszám: 172

In stock   (2 db)
5.6 Eur
Bonus point : 0.1 Eur
Details
ISBN: Éa-816

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Dr. Bíró Géza, Dr. Szita Géza
Info
Article No.
Ea-816
Csomagajánlatok
Similar products