Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Élelmiszeripari technológia
Élelmiszeripari technológia
6.7 Eur

Élelmiszeripari technológia

Tartalom:

  • A technológia és a technológiai műveletek fogalma
  • Az élelmiszeripar főbb nyersanyagai
  • Élelmiszer tartósítás, a tartósítóipar technológiája
  • A tartósítóipar technológiája
  • A hűtőipar technológiája
  • A húsipar technológiája
  • A tejipar technológiája
  • A gabonafeldolgozó ipar technológiája
  • A száraztésztagyártás technológiája
  • Sütőipar technológiája
  • A keményítőgyártás technológiája
  • Az édesipar technológiája
  • A cukorgyártás technológiája
  • A szeszipar technológiája
  • A boripar technológiája
  • A söripar technológiája
  • A likőripar technológiája
  • Az üdítőital - gyártás technológiája
  • Az étolajgyártás technológiája
  • A margaringyártás technologiája
  • Az élvezeti szerek gyártástechnológiája
  • Mesterséges és szimulált élelmiszerek
  • Extrúzióval előállítható élelmiszeripari termékek
  • Az élelmiszerek csomagolása

Oldalszám: 224

6.7 Eur
Bonus point : 0.1 Eur
Details
ISBN: Éa-814

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Dr. Varga János, Dr. Őrsi Ferenc
Info
Article No.
Ea-814
Csomagajánlatok
Similar products