Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Élelmiszer-analitika II.
Élelmiszer-analitika II.
7.8 Eur

Élelmiszer-analitika II.

Tartalom:

  • Élelmiszerek reológiai vizsgálata
  • Optikai mérőmódszerek
  • Elektroanalitikai mérőmódszerek
  • Kromatográfiás módszerek
  • Termoanalitika és kalorimetria
  • Az analitikai módszerek automatizálása
  • Fontosabb élelmiszeralkotó mennyiségi meghatározásának lehetőségei
  • Fontosabb élelmezési anyagok, élelmiszeralkotók, segédanyagok komplex vizsgálata és minősítése

Oldalszám: 287

In stock   (3 db)
7.8 Eur
Bonus point : 0.2 Eur
Details
ISBN: Éa-812/II

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Dr. Lelik László, Dr. Sarkadi Lívia, Dr. Tömösközi Sándor
Info
Article No.
Ea-812-II
Csomagajánlatok
Similar products