A termék gyártója 2024.12.11.-2025.01.15-ig zárva tart, ezért amennyiben nincs raktáron, úgy a beszerzését csak ezt követően tudjuk megkezdeni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!
Tartalom:
- Pálinka készítés rövid története
- Pálinkák, gyümölcspárlatok minőségét meghatározó tényezők
- A pálinka/gyümölcspárlat alapanyagai
- A gyümölcsök, az alapanyagok összetétele
- Gyümölcsök átvétele, minősítése
- A gyümölcs feldolgozás technológoája
- A cefre savvédelme
- A cefre mikroorganizmusai
- Az erjesztés elmélete, technológiája
- Az aromaanyagok eredet szerinti felosztása
- A lepárlás elmélete
- A pálinkák, párlatok tárolása, érlelése
- Pálinkák, párlatok palackozása, kiszerelése
- Minőségi követelményeg, vizsgálati módszerek
Oldalszám: 112