Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Általános élelmiszeripari technológiák II.
Általános élelmiszeripari technológiák II.
15.7 Eur

Általános élelmiszeripari technológiák II.

Tartalom:

  1. Borászat
  2. Cukorgyártás
  3. Édesipar
  4. Erjedés- és üdítőipar
  5. Hús- és baromfiipar
  6. Élelmiszerek csomagolása

Oldalszám: 287

In stock   (3 db)
15.7 Eur
Bonus point : 0.3 Eur
Details
ISBN: É-407/II

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Bereczkiné Kardeván Kinga, Kovács Gáborné, Csatáriné Horváth Magdolna, Maráziné Király Ildikó, Tormáné Csizmadia Zsuzsanna,Virágné Széll Márta, Zakariásné Kiskó Bernadett
Info
Article No.
E-407-II
Csomagajánlatok
Similar products