A termék gyártója 2024.12.11.-2025.01.15-ig zárva tart, ezért amennyiben nincs raktáron, úgy a beszerzését csak ezt követően tudjuk megkezdeni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!
Tartalom:
- Áruismeret - mikrobiológia - táplálkozás-élettan
- Gyümölcsök
- Zöldségfélék
- Gombák
- Gabonafélék
- Vágóállatok
- A hús
- Tojás
- Tej
- Étkezési zsiradékok
- Fűszerek
- Adalékanyagok
- Csomagolóanyagok
- Mikroorganizmusok jellemzése
- Káros és hasznos mikróbák
- Mikrobák elpusztításának lehetőségei
- élelmiszerek romlása
- Táplálkozás-élettan
- Tartósítás
- Tartósítási módok
- Zöldség- és gyümölcsfeldolgozás
- Zöldség- és gyümölcsfeldolgozás műveletei
- A húsfeldolgozás
- Sütő-, cukrász- és édesipari termékek előállítása
- Sütőipari termékek és műveletek
- Cukrászipari termékek és műveletek
- Száraztésztagyártás
- Édesipari termékek gyártása
- Különleges termékek
- Snacktermékek előállítása
- Erjedésipari és jövedéki ismeretek alapjai
- Sörkészítés
- Gyümölcspálinka gyártás
- Likőrök
- Jövedéki előírások kistermelőknek
- Tejtermékek és sajt előállítása
- Tejtermékek, tejkészítmények
- Tejkészítmények előállítása
- Vajkészítmények előállítása
- Túró és túrókészítmények előállítása
- Sajt és sajtkészítmények előállítása
- Higiéniai és minőségbiztosítás
- Higiénia
- Minőségbiztosítás
- Kistermelő élelmiszer-előállításra vonatkozó szabályozások, dokumentálás
Oldalszám: 497