A termék gyártója 2024.12.11.-2025.01.15-ig zárva tart, ezért amennyiben nincs raktáron, úgy a beszerzését csak ezt követően tudjuk megkezdeni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!
Tartalom:
- Az élelmiszerekben található természetes komponensek
- A Víz
- Energiát adó vagy energiahordozó tápanyagok
- Kiegészítő, védő jellegű tápanyagok
- Járulékos tápanyag
- Élelmiszerekben tudatosan alkalmazott komponensek, élelmsizer adalékok
- Tápértéknövelő adalékok
- Élvezeti érték javító adalékok
- Eltarthatság és minőségjavító adalékok
- Az élelmiszerekben található természetes, véletlenül vagy a környezetből bekerülő szennyező komponensek
- Az ipari emisszió okozta szennyezők
- Mikroorganizmusok toxikus anyagcsere termékei
- Természetes mérgező anyagok
- Szermaradványok
- Állatgyógyszermaradványok, takarményadalékok
- Kémiai úton képződő szennyező komponensek
- Az élelmiszerek hasznosulása az emberi szervezetben
- Az emésztés folyamata
- A felszívódás (reszorpció) folyamatai
- Élelmiszerkomponensek változásai a tárolás és feldolgozás során
- A fehérkék változásai a tárolás és feldolgozás során
- A lipidek változásai a tárolás és feldolgozás során
- A szénhidrátok változásai a tárolás és feldolgozás során
- Az élelmiszerek kolloid állapotának állományának, szerkezetének kérdései
- Élelmiszeripari szuszpenziók
- Élelmiszeripari emulziók
- Gélek az élelmiszeriparban
- Élelmiszeripari habok
- Élelmiszeripari komplex kolloid rendszerek
Oldalszám: 190