Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Borászati és üdítőitalipari technológia I.
Borászati és üdítőitalipari technológia I.
6.2 Eur

Borászati és üdítőitalipari technológia I.

Tartalom:

  • A szőlő- és bortermelés jelentősége hazánkban
  • A szőlőtermesztés
  • A szőlő vegetációs szakaszai
  • A szőlőültetvények létesítése
  • A termő szőlő évi munkái
  • A magyar szőlőtermesztés területi elhelyezkedése
  • Az üdítőgyártás szempontjából jelentős gyümölcsök termesztése
  • A must- és a bor anyagai
  • A borok csoportosítása
  • A szüret
  • A szőlő feldolgozása
  • A kékszőlő feldolgozása
  • Az erjedés során bekövetkező változások
  • A bor tárolása

 

Oldalszám: 109

In stock   (1 db)
6.2 Eur
Bonus point : 0.1 Eur
Details
ISBN: É-360/I

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Márkus Pál
Info
Article No.
E-360-I
Csomagajánlatok
Similar products