Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Általános élelmiszeripari géptani gyakorlatok
Általános élelmiszeripari géptani gyakorlatok
5.6 Eur

Általános élelmiszeripari géptani gyakorlatok

Tartalom:

  1. Munkavédelem, műhelyrend, munkarend
  2. Az élelmiszeripar gépeinek, berendezéseinél használatos fém- és nemfém anyagok gyakorlati megismerése
  3. Mérés, méretellenőrzés
  4. Géprajzi gyakorlatok
  5. Előrajzolás
  6. Darabolás, alakkivágás
  7. Kézi hidegalakítás
  8. Reszelés
  9. Fúrás, süllyesztés
  10. Szegecselés
  11. Csavarkötések
  12. Ék- és reteszkötések
  13. Tengelyek
  14. Tengelykapcsolók szerelése
  15. Sikló- és gördülőcsapágyak használata és szerelése
  16. Szíj- és lánchajtások szerelése
  17. Fogaskerékhajtások, csigahajtások
  18. Csővezetékek feladata
  19. Kisgépek szerelése

Oldalszám: 175

In stock   (1 db)
5.6 Eur
Bonus point : 0.1 Eur
Details
ISBN: É-352

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Lukács István
Info
Article No.
E-352
Csomagajánlatok
Similar products