Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Tartósítóipari technológia I.
Tartósítóipari technológia I.
6.7 Eur

Tartósítóipari technológia I.

Tartalom:

  1. A tartósítóipar kialakulása, jelentősége
  2. Az élelmiszerfeldolgozó ipar helyzete, jövője
  3. A nyersanyagok rendszerezése
  4. A tartósítóipar növényi nyersanyagai
  5. A tartósítóipar állati eredetű nyersanyagai
  6. Az élelmiszer-tartósítóipar segéd- és adalékanyagai
  7. Ételkomponensek
  8. A tartósítóipar élelmiszer-adalékanyagai
  9. A víz
  10. Technológiai segédanyagok
  11. A csomagolás anyagai, eszközei
  12. Tisztító és fertőtlenítőszerek
  13. A tartósítóipar gyártási műveletei
  14. Előkészítő műveletek
  15. Dúsító műveletek
  16. Jellegformáló műveletek
  17. Befejező műveletek
  18. Tartósító műveletek
  19. Tartósítás a mikroorganizmusok elpusztításával
  20. Tartósítás a mikroorganizmusok szaporodásának, tevékenységének gátlásával
  21. Tartósítás a mikroorganizmusok tevékenysége révén
  22. Kombinált tartósítóipari eljárások
  23. Új technológiák

Oldalszám: 219

In stock   (1 db)
6.7 Eur
Bonus point : 0.1 Eur
Details
ISBN: É-346/I

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Dr. Kanyó Teréz, Kasza József
Info
Article No.
E-346-I
Csomagajánlatok
Similar products