A termék gyártója 2024.12.11.-2025.01.15-ig zárva tart, ezért amennyiben nincs raktáron, úgy a beszerzését csak ezt követően tudjuk megkezdeni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!
Tartalom:
- A tartósítóipar kialakulása, jelentősége
- Az élelmiszerfeldolgozó ipar helyzete, jövője
- A nyersanyagok rendszerezése
- A tartósítóipar növényi nyersanyagai
- A tartósítóipar állati eredetű nyersanyagai
- Az élelmiszer-tartósítóipar segéd- és adalékanyagai
- Ételkomponensek
- A tartósítóipar élelmiszer-adalékanyagai
- A víz
- Technológiai segédanyagok
- A csomagolás anyagai, eszközei
- Tisztító és fertőtlenítőszerek
- A tartósítóipar gyártási műveletei
- Előkészítő műveletek
- Dúsító műveletek
- Jellegformáló műveletek
- Befejező műveletek
- Tartósító műveletek
- Tartósítás a mikroorganizmusok elpusztításával
- Tartósítás a mikroorganizmusok szaporodásának, tevékenységének gátlásával
- Tartósítás a mikroorganizmusok tevékenysége révén
- Kombinált tartósítóipari eljárások
- Új technológiák
Oldalszám: 219