Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Sütőipari termékelőállítás
Sütőipari termékelőállítás
16.8 Eur

Sütőipari termékelőállítás

Tartalom:

  1. A sütőipar alapjai
  2. A sütőipar nyersanyagai
  3. Nyersanyagok előkészítése
  4. Tésztakészítési eljárások
  5. A tésztafeldolgozás műveletei
  6. A kelesztés
  7. A sütés
  8. A kisült termékek kezelése
  9. Kenyerek gyártástechnológiája
  10. Sütőipari fehértermékek gyártástechnológiája
  11. Tartós sütőipari termékek
  12. Diétát kiegészítő sütőipari termékek
  13. Az élelmiszerek jelölése
  14. Általános fogalmak és mutatók a sütőipari vállakozások működtetéséhez
  15. Új termékek gyártása és bevezetése
  16. Élelmiszerbiztonsági módszerek alkalmazása sütőipari termékeknél

Oldalszám: 356

In stock   (1 db)
16.8 Eur
Bonus point : 0.3 Eur
Details
ISBN: É-341

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Kovácsné Kalmár Katalin
Info
Article No.
E-341
Csomagajánlatok
Similar products
Last Seen