Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Konyhai kémia/ Barotányi Zoltán
Konyhai kémia/ Barotányi Zoltán
13.1 Eur

Konyhai kémia/ Barotányi Zoltán

Kerti sütögetéskor miért csökkenti a zöldfűszeres pác a rákkeltő anyagok keletkezését? Miért finom a hőbomlás egyes fázisaiban az étel, és miért ehetetlen a másikban? Vajon mitől rettegnek a kemofóbok, ha édesítőszert tartalmaz egy étel? Miért változik meg a vizeletünk szaga, ha spárgát ettünk, és miért csak az emberek negyede érzékeli? Barotányi Zoltán kedélyes és lezser hangvételű ismeretterjesztő írásaiban összeforr a gasztronómia és a szigorú tudomány, mely rég volt olyan szórakoztató és lélegzetelállítóan összetett, mint háztartásunk fortyogó laboratóriumában: a konyhában.
In stock   (3 db)
13.1 Eur
Bonus point : 0.3 Eur
Details
Kiadó: Tea Kiadó
Info
Article No.
9786158233781
Csomagajánlatok
Similar products