Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Tejipari technológia I.
Tejipari technológia I.
2 600 Ft

Tejipari technológia I.

Tartalom:

  • A tejfeldolgozás rövid történeti áttekintése
  • A tej mint tejipari nyersanyag
  • A tejfeldolgozás hasznos és káros mikrobái
  • A tej gyakoribb hibái
  • A tej termelése és elsődleges kezelése a termelőhelyen
  • A tej átvétele és előtárolása a feldolgozó üzemben
  • A tej általános kezelése a feldolgozó üzemben
  • A pasztőrözött tejtermékek gyártásának speciális műveletei és folyamatai
  • A pasztőrözött tej és tejszínkészítmények, savanyított és ízesítetttej és tejszínkészítmények csoportosítása, gyártásának alap és segédanyagai
  • Pasztőrözött frissfogyasztású tejtermékek gyártása
  • A tartós,- féltartós, és steril tej és tejszínkészítmények gyártása
  • A vaj és vajkészítmények gyártásának elméleti alapjai, a gyártás nyersanyagai
  • A vaj gyártásának műveletei és folyamatai
  • A különböző típusú vajak gyártásának technológiája
  • A vajkészítmények gyártása
  • A tartósított tejtermékek gyártása
  • Technológiai számítások

Oldalszám: 276

Raktáron   (1 db)
2 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
Részletek
ISBN: É-355/I

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Somogyi Imre
Adatok
Cikkszám
E-355-I
Csomagajánlatok
Hasonló termékek