A termék gyártója 2024.12.11.-2025.01.15-ig zárva tart, ezért amennyiben nincs raktáron, úgy a beszerzését csak ezt követően tudjuk megkezdeni. A raktáron levő termékekre ez nem vonatkozik!
Tartalom:
- A tejfeldolgozás rövid történeti áttekintése
- A tej mint tejipari nyersanyag
- A tejfeldolgozás hasznos és káros mikrobái
- A tej gyakoribb hibái
- A tej termelése és elsődleges kezelése a termelőhelyen
- A tej átvétele és előtárolása a feldolgozó üzemben
- A tej általános kezelése a feldolgozó üzemben
- A pasztőrözött tejtermékek gyártásának speciális műveletei és folyamatai
- A pasztőrözött tej és tejszínkészítmények, savanyított és ízesítetttej és tejszínkészítmények csoportosítása, gyártásának alap és segédanyagai
- Pasztőrözött frissfogyasztású tejtermékek gyártása
- A tartós,- féltartós, és steril tej és tejszínkészítmények gyártása
- A vaj és vajkészítmények gyártásának elméleti alapjai, a gyártás nyersanyagai
- A vaj gyártásának műveletei és folyamatai
- A különböző típusú vajak gyártásának technológiája
- A vajkészítmények gyártása
- A tartósított tejtermékek gyártása
- Technológiai számítások
Oldalszám: 276