Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
4 390 Ft

Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése

Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.
4 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 88 Ft
Részletek
ISBN: 9789631660739

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Pető Gyula

 

Raktári szám: MK-6073-9
Adatok
Cikkszám
MK-6073-9
Betekintő oldalak
Csomagajánlatok
Hasonló termékek