Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Élelmiszerismeret II.
Élelmiszerismeret II.
3 390 Ft

Élelmiszerismeret II.

Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés és szarvasmarha, a baromfi , valamint a halak és vadon élő állatok feldolgozásáról, a belőlük készített termékekről. Alaposan taglalják a szerzők a tojás, valamint a tej és feldolgozásának termékeit. Az élvezeti szereknél az alkoholos és alkoholmentes italok, a fűszerek és ízesítőszerek, valamint a kávé és tea tulajdonságait, késztermékeit találhatjuk.
Raktáron   (3 db)
3 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 68 Ft
Részletek
ISBN: 9789631660333

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Fekete Károly - Dr. Sahin-Tóth Gyula - Suhajda Jánosné

 

Raktári szám: MK-6033-8
Adatok
Cikkszám
MK-6033-8
Csomagajánlatok
Hasonló termékek