Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Élelmiszerbiztonság
Élelmiszerbiztonság
7 000 Ft

Élelmiszerbiztonság

Tartalom:

  • Az élelmiszerbiztonság fogalma, jelentősége, jogi szabályozása és szervezetei
  • Táplálkozással kapcsolatos alapismeretek
  • Az élelmiszerek biztonságát és minőségét meghatározó tényezől
  • Az élelmiszerláncolat
  • Minőségirányítási rendszerek
  • Élelmiszeripari feldolgozó üzemek higiéniailag kritikus műveletei
  • Élelmiszerek feldolgozásának és forgalmazásának alapvető higiéniai feltételei
  • Az élelmiszerellenőrzés rendszere az élelmiszerláncban

Oldalszám: 219

Raktáron   (1 db)
7 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft
Részletek
ISBN: É-400

 

Kiadó: Herman Ottó Intézet Kft.

 

Szerző: Kádár Róbertné
Adatok
Cikkszám
E-400
Csomagajánlatok
Hasonló termékek