Kérdése van? Írjon nekünk! info@oxfordcorner.hu

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
3 590 Ft

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris képzési és vizsgakövetelményeinek.
3 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft
Részletek
ISBN: 9789633370810

 

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó

 

Szerző: Horváth Péter

 

Raktári szám: KP-2331
Adatok
Cikkszám
MK-5870
Betekintő oldalak
Csomagajánlatok
Hasonló termékek